Online informatie voor op school, voor je huiswerk of voor in de bieb


  • Zoeken naar betrouwbare informatie op het internet op je eigen leesniveas
  • Websites geselecteerd door leerkrachten in lijn met de kerndoelen
  • Meer dan 1,6 miljoen informatieve webpagina’s van betrouwbare websites

Maak nu je account aan op Web for Classrooms. 14 dagen gratis op proef

Vijf leesniveaus

Leraren kunnen met Web for Classrooms op vijf leesniveaus relevante informatie aanbieden bij hun lesonderwerpen. De websites zijn geselecteerd in lijn met de kerndoelen. Zo krijgt elke leerling relevante en betrouwbare informatie op zijn of haar eigen leesniveau.

Schoolabonnement

Met een schoolabonnement op Web for Classrooms kunnen alle leerlingen en leraren binnen de muren van de school onbeperkt gebruik maken van Web for Classrooms. Vraag een abonnement voor een VO school aan via SLB diensten en voor een PO school via APS IT diensten.

Thuisgebruik

Met een schoolabonnement op Web for Classrooms kunnen leerlingen ook buiten school gratis gebruik maken van Web for Classrooms. Op die manier ondersteunt Web for Classrooms het zelfontdekkend leren.

Minder afleiding

Web for Classrooms wordt niet bekostigd op basis van advertenties. Hierdoor zijn de resultaatpagina’s advertentievrij en worden leerlingen minder snel afgeleid bij het zoeken en lezen dan bij alternatieve zoekmachines, zoals Google en Bing.

Web for Classrooms opnemen in je eigen leeromgeving

Het is ook mogelijk om de collectie van Web for Classrooms binnen je eigen systeem of leeromgeving aan te bieden. Neem hiervoor contact met ons op via sales@wizenoze.com.

Pin It on Pinterest

Share This