• English
 • Nederlands
 • Vind met Jouwzoekmachine

  Kinderen (6-18 jaar) zijn steeds vaker en langer online door de sterke opkomst van smart phones en tablets. Maar online zoeken naar informatie met de grote zoekmachines zoals Google en Bing is voor deze doelgroep een enorme uitdaging:

  1. De grote zoekmachines geven een overload aan informatie. 
  2. Welke resultaten zijn relevant, geschikt en betrouwbaar? 
  3. Informatie is vaak te moeilijk om te lezen en begrijpen.

  Hanna Jochmann vertelt alles over deze problematiek in haar TED-talk.

  Online informatie is vaak niet geschikt, onveilig, moeilijk toegankelijk en moeilijk om te lezen.

  Jouwzoekmachine biedt de oplossing!

  JouwZoekmachine (de Nederlandse versie van WizeNoze.com) is de eerste content collectie ter wereld die rekening houdt met het lees- en begripsniveau van de gebruikers. Jouwzoekmachine helpt kinderen tussen 6 en 18 jaar bij het formuleren van hun zoekvragen en biedt hen uitsluitend geschikte en betrouwbare bronnen. Ook laaggeletterde volwassenen en tweedetaalleerders hebben baat bij het gebruik van Jouwzoekmachine.

  Inmiddels zijn honderdduizenden webpagina’s toegevoegd. Op 80% van de Nederlandse basisscholen is Jouwzoekmachine beschikbaar en duizenden kinderen maken er inmiddels dagelijks gebruik van. Ook verschenen er veel lovende reacties in de pers over deze kindvriendelijke zoekmachine.

  Gratis zoeken met JouwZoekmachine app


  + Van Dale Jeugdwoordenboeken voor drie leeftijden (€ 1,99 per jaar)

  iOS Appstore

  JouwZoekmachine integreren in je eigen website

  Wil je jouw online content toegankelijk maken voor kinderen en jongeren op jouw eigen website? De content collectie achter JouwZoekmachine is ook beschikbaar door middel van een API voor bedrijven. Het is daarbij ook mogelijk om eigen bronnen te verrijken met alle bronnen die wij op internet geschikt bevonden hebben en opgenomen hebben binnen JouwZoekmachine. 

  Of maak gebruik van onze technologie om alleen je eigen content doorzoekbaar te maken. We kunnen jouw webcontent crawlen, indexeren en classificeren!

  Voorbeelden van het gebruik van onze API ▼

  Site search

  Zoekmachine ingebouwd op de eigen website van de Kindertelefoon. Met twee mogelijkheden: zoeken in de eigen content en zoeken in content + jouwzoekmachine-bronnen, of een selectie daaruit. Versie voor basisschoolkinderen.

  Site search

  Zoekmachine ingebouwd op de eigen website van de Kindertelefoon. Met twee mogelijkheden: zoeken in de eigen content en zoeken in content + jouwzoekmachine-bronnen, of een selectie daaruit. Versie voor jongeren.

  White label zoekmachine

  De WizeNoze zoektechnologie van JouwZoekmachine wordt toegepast als eigen zoekmachine binnen Jouw Bedrijf.

  White label zoekmachine

  Binnen de zoekmogelijkheden van MyBee van KPN is een tabblad (www) om te zoeken binnen de lage leesniveaus van JouwZoekmachine.

  White label zoekmachine

  Boekgeheim laat je op hun website zoeken in de bronnen van JouwZoekmachine.nl.

  Integrated Search

  Onze zoektechnologie zoekt geautomatiseerd resultaten bij de inhoud van de tekst.

  Heb je interesse in onze Content Collectie API? Vraag hier een offerte aan. 

  Vraag API aan

  Klanten

  Share This